Asiakastarinat

Aloitimme 2020 alkuvuodesta tarjoamaan palveluita paikalliselle monipuolisia rakennuspalveluita tarjoavalle yritykselle, Rakennuspalvelu Kokko Oy:lle.

Rakennuspalvelu Kokko Oy

Rakennuspalvelu Kokko Oy on monipuolisia rakennuspalveluita tarjoava yritys Oulussa. Toimintansa yritys on aloittanut vuonna 2009 ja tällä hetkellä yrityksen palveluksessa työskentelee noin 35 henkilöä. 

Rakennuspalvel Kokon palveluja ovat:

Putkihelpin palvelut kiinnostivat

Rakennuspalvelu Kokko Oy omistaa Oulun Sammaltiellä vajaa kaksi vuotta vanhat toimitilat. Rakennus käsittää usean yrityksen tarpeet, jossa jokaisessa toimitilassa on oma ilmanvaihtokone. 

Rakennuksen ilmanvaihtokone kaipaa säännöllistä huoltoa ja tähän toimenpiteeseen Rakennuspalvelu Kokko etsi sopivaa toimijaa, näin löytyi yhteys Putkihelppiin (Paikallisen lvi-alan yrittäjän vinkistä).

Putkihelppi on nyt toimittanut ja asentanut ilmanvaihtokoneisiin suodattimet säännöllisesti alussa sovitun aikataulun mukaisesti. Samalla koneiden sisustat on puhdistettu huolellisesti ja ilmanvaihtokoneiden toiminta on tarkastettu.

Kustannukset tiedossa etukäteen

Rakennuspalvelu Kokko valitsi Putkihelpin palvelun toimittajaksi, koska vakuuttui toiminnan ammattimaisuudesta, sekä kustannukset olivat selkeät ja tiedossa etukäteen.

Työnjälki antaa aihetta tyytyväisyyteen

– Olemme olleet Putkihelppiin todella tyytyväisiä. Ammattimainen ote työhön, työnjälki, asiakaspalvelu ja aikataulu- Kaikki on toiminut täsmälleen niin kuin sovittiin. Kiitosta esimerkiksi siitä, että muistutatte meitä säännöllisestä ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdosta, Rakennuspalvelu Kokon Tuotantovastaava Juho Kokko sanoo. 

Haluamme ehdottomasti suositella Putkihelpin palveluita ja tuotteita myös muille, Juho Kokko toteaa.

X
Open chat
1
Tarvitsetko apua?
Hei,

Kuinka voin olla avuksi? Saan viestin puhelimeeni, joten pystyn auttamaan sinua nopeastikin.