Palvelut

  • Ilmanvaihtokoneen suodattimien vakiotoimitus

Meiltä saat ilmanvaihtokoneeseesi suodattimet vakiotoimituksena 1, 2 tai 4 kertaa vuodessa. Toimitamme suodattimet teille postiin tai perille kotiin sopimuksen mukaisesti, eikä sinun asiakkaana tarvitse huolehtia suodattimien hankkimisessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Päätoimialueemme on Oulu, mutta posti kulkee ja toimitamme suodattimet ympäri maan.

  •  Muuttajan lvi-tekninen käytönopastus

Oletko juuri muuttanut pari-/omakotitaloon? Mietitkö ehkä, mitä huoltoja ja säätöjä sinun täytyisi osata tehdä Lvi-laitteille? Nyt siihen on helppo ja hyvä ratkaisu. Putkihelpin käytönopastus palvelu on tarkoitettu pari-/omakotitalossa asuville tai sinne muuttaville ihmisille. Annan teille perusteellisen käytönopastuksen talonne lvi-laitteisiin. Käytönopastuksessa käydään myös läpi hanojen perushuoltoon liittyvät asiat, sekä yleinen tarvittava säännöllisen tarkastuksen vaativat asiat. Tällä käytönopastus palvelulla opitte oman kotinne lvi-laitteista ja pystytte tarkkailemaan omaa energiankulutusta, mahdollisia putkistovuotoja ja ylimääräistä vedenkulutusta. Kun itse opit talonne talotekniikasta, niin samalla pienenee tarve ulkopuolisen korjauksen tarpeelle, kun jo itse pystytte korjaukset ennalta ehkäisemään.

  • Lvi-Määränlaskenta

Omakotirakentajille tarjolla on lvi-tarvikkeiden määrän laskentaa, jotta asiakkaan on helpompi kilpailuttaa tarjoukset eri toimioiden kanssa. Me teemme myös tarjousten kilpailuttamista asiakkaan nimiin.

  • Lvi-huoltotyöt

Teemme pieniä Lvi-huoltotöitä Oulun seudulla. Valttimme ovat pitkä kokemus ja laadukas työnjälki. Erityisosaamisena erityisesti erilaiset hanat ja wc-istuimet.

X
Open chat
1
Tarvitsetko apua?
Hei,

Kuinka voin olla avuksi? Saan viestin puhelimeeni, joten pystyn auttamaan sinua nopeastikin.